Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay
Del saken

Sats sitt nye forbud mot korte topper på trening har skapt mye reaksjoner.

Det er ganske interessant at vi i Norge kan gå ganske langt i det verbale uttrykk: Det er lov å ytre sine meninger, selv om noen kan bli krenket, støtt eller såret som følge av det.

Les også: Raser mot Sats Norge: – Dette handler ikke om kroppspress

Men å kle seg som man ønsker på trening, DET er ikke greit. Tenk på alle de som blir misunnelige, støtt og ikke føler seg vel i sin egen kropp hvis noen viser litt av magen sin? Det må vi for all del unngå!

Slike følelser hos hver enkelt, har ingenting å gjøre med hva andre mennesker gjør eller kler seg i. Hvis en person lett kan få negative følelser av å se andre som viser litt kropp, sier det kun noe om hvordan den personen har det med seg selv.

Utfordringen med å eliminere slike uønskede følelser hos seg selv ligger hos den enkelte, og er ikke noe hverken Sats eller andre kan forhindre. Det er noe den enkelte må være villig til å adressere og jobbe med hos seg selv.

Negativt kroppsbilde og dårlig selvfølelse hos folk løses ikke av at de som ER tilfreds i sin egen kropp blir nektet sitt eget uttrykk i klesveien på trening…

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Tbt konkurranseforberedelser før NM i bikinifitness 2017.👙👠💪🏻 Det har straks gått 1 år allerede!😅 I år er det helt andre ting som er i fokus. Det er så herlig hvordan livet tar svinger til høyre og venstre🤗 Takknemlig for alle erfaringer jeg tar med meg på veien.❤️ Å vokse som menneske gjennom utfordringer og erfaringer er mye av det livet dreier seg om.🙏🏻❤️ Jeg digger å kunne hjelpe andre til å vokse og bli en sterkere versjon av seg selv.❤️ ————————————————————————— Er du klar til å ta et steg videre i DITT liv? Ta kontakt med meg og oss i @teamlalifestyle🌈 ————————————————————————— #webcoach #bikinifitness #lalifestyle #lacoachkariannehove #teamlalifestyle #sterkereversjon #powersisters #sterkeresammen #grow #expand #endring #livsstilsendring #styrke #kosthold #trening #treningsglede #love #samhold #livsstil #helse #sunnogsterk #kjærlighet #fitmom #fitness #tbt

Et innlegg delt av 𝐓𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬- 𝐨𝐠 𝐥𝐢𝐯𝐬𝐬𝐭𝐢𝐥𝐬𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡🦋 (@kariannehove)