Universal Studios bekrefter at de slipper "The Hunt" i mars i år. FOTO: Chris Pizzello/Invision/AP, File/ Scanpix/ NTB
Del saken

Det har vært mye snakk om og kritikk av filmen «The Hunt». Nå varsler Universal Pictures at de vil slippe den mest omtalte filmen ingen har sett på kino i mars i år.

Plottet er som følger :«Tolv fremmede våkner opp i en lysning. De vet ikke hvor de er, eller hvordan de kom dit. De vet ikke at de er valgt – til et veldig spesifikt formål…»

Det høres jo ut til å være et rimelig greit anslag for en mulig horrorfilm, men det kom kritikk av filmen fra mange hold, og også president Donald Trump blandet seg inn.

Avlyste utgivelsen

I august i fjor avlyste Universal Pictures en utgivelse for spillefilmen «The Hunt», som skulle ha vært satt opp på kino i september, skriver flere amerikanske medier.

Kritikken var massiv, inkludert fra USAs president.

Donald Trump sa, uten å nevne filmen ved navn, at den var ment å lage kvalm og forårsake kaos.

Avlysningen kom på tross av at studioet allerede hadde satt en pause i annonsekampanjen for den R-rangerte filmen i kjølvannet av fjorårets masseskytinger i Texas, Ohio og California.

Hillary Swank. FOTO: Broadimage/REX/ Scanpix/ NTB

Horror-movie spekket med stjerner

Filmen omhandler tolv fremmede, som våkner i en lysning i skogen, og som på dette tidspunktet ikke vet at de er valgt for «The Hunt» – som bytte.

En av de tolv klarer imidlertid å foreta seg noe, som påvirker forfølgerne. Filmen presenterer «elitene» som jakter vanlige mennesker som en konspirasjonsteori.

Oscar-vinneren Hilary Swank har en sentral rolle i filmen sammen med Betty Gilpin, Ethan Suplee, J.C. MacKenzie og Emma Roberts m.fl.

Traileren til «The Hunt» inkluderer linjen «Årets mest omtalte film er en som ingen har sett ennå.»

«The Hunt» er produsert av Jason Blums Blumhouse og er regissert av Craig Zobel.

Filmens estimerte budsjett har vært på 14 millioner USD.

Universal Pictures varslet nylig «The Hunt» vil bli presentert på amerikanske kinoer den 13. mars, omtrent seks måneder etter at den opprinnelig skulle ha blitt utgitt.

Du finner traileren HER