Martina Big gjester This Morning. Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK (10069656AN)
Del saken

Den tyske glamourmodellen Martina Big, som har tatt injeksjoner som har gjort huden hennes mørkebrun, har avslørt at hun har planer om å flytte til Afrika.

Big og hennes mann Michael Eurwen har begge injisert melanotan, et syntetisk hormon populært kalt «barbiedop», for å gjøre huden mørkere. Paret har fortalt at de har vært på utkikk etter et hus i Kenya, og at de håper å kunne flytte til Afrika snart. Dette rapporterer Daily Mail.

Martina Big, som nå har byttet navn til Malaika Kubwa, som betyr stor engel på swahili, har forstørret brystene flere ganger, og har BH-størrelse 30S. Nå sier hun at hun vil flytte til Afrika for å være med «sitt folk» og lære seg hvordan man oppdrar barn på afrikansk vis. 

– Jeg ser ikke bare ut som en afrikansk kvinne, jeg føler meg også som en afrikansk kvinne nå. Jeg var i Kenya i fjor og jeg følte meg så hjemme, sa Big under et intervju med the Sun.

Melkesjokolade

Forrige måned utbasunerte kvinnen at hun forventer at hennes fremtidige barn med Michael Eurwen kommer til å være svarte, da hun gjestet talkshowet This Morning i Storbritannia.

Vertinnen Holly Willoughby stilte spørsmål ved om Big vil ha et nært forhold til sine barn, selv om de blir født hvite. 

– Selvfølgelig. Det vil være en blanding av meg og Michael. Men jeg er ganske sikker på at den vil være svart, men om den er som melkesjokolade eller litt lysere spiller det ingen rolle, svarte Big på dette spørsmålet. 

Senere har den tyske kvinnen hevdet på Facebook at hun har fått høre fra leger at hennes barn vil bli svarte.

– Leger sier at jeg nå er fysisk en svart kvinne, og at mine fremtidige barn vil bli svarte. Og jeg tror på legene, skrev Big.