Skjermbilde Nettavisen
Del saken

Denne plussaken til Nettavisen lå lenge på forsiden. Trolig var den lokkemat for mange nye abonnentert. Overskriften kan sikkert pirre både menn og kvinner (som er gift med menn).

Men det er en klipp og lim sak fra andre medier.

Tobarnsfaren er 33 år gamle «Ryan», en tannlege fra New York som er intervjuet at The Sun.

Ryan sier han fortalte kona at han skulle på jobbreise.

– Vi var 30 deltakere til sammen, alle menn bortsett fra ett par. De fleste var leger eller advokater mellom 25 og 50 år. Det var også noen fra Silicon Valley. Halvparten var gift. Det var briter, australiere, kanadiere og mange amerikanere, fortalte han. Han fortalte også at det var to kjente artister blant gjestene.

Og hva var han deltaker på? Jo, dette: Arrangementet Sex Island, som reklamerer for «de ville festene på sine egne nettsider».

Slik beskriver Nettavisen det: «Siden 2017 har selskapet bak, Good Girls Company, arrangert sex-fester på ulike eksotiske steder. 100 jenter deltar på festene og hver deltaker har to jenter til disposisjon i de fire dagene festen pågår. Det er totalt 50 deltakere på festen og det er lov å bytte jenter med andre deltakere.»

– Vi tilbyr de vakreste og mest sexy jentene, ubegrenset med sex, dop-vennlig miljø, gratis alkohol og seksuelle overraskelser. Vi tar hånd om din sikkerhet og tilbyr deg en unik opplevelse i vårt trygge miljø, som vi kaller himmel på jord, skriver arrangørene på sine nettsider.

Hvis du ikke har råd til å delta, har du kanskje nok til et plussabonnement på Nettavisen.