Amanda Teagu som nygift. Skjermdump fra instagram.
Del saken

Xstra skrev i november 2018 om Amanda Teague som giftet seg med et 300 års gammelt spøkelse.

– Noen sier jeg er gal, men alle som kjenner meg har selvsagt et helt annet syn, sa Amanda til The Irish Sun.

Etter to år fridde Jack etter mange mislykkede forsøk på å få Amanda til sengs. Amanda var nemlig ikke komfortabel med å ha uforpliktende sex med et spøkelse, og stilte derfor krav om at forholdet måtte formaliseres gjennom ekteskap.

Nå forteller Amanda at den gamle, avdøde piraten forsøkte å drepe henne etter at hun dumpet ham kort tid etter bryllupet.For å slippe unna måtte hun gjennomgå en eksorsisme.

– To uker etter at vi giftet oss, fikk jeg problemer med helsen, forteller Amanda, som etterhvert forsto at hun var besatt:

– Så jeg var bekymret for at mine plager skyldtes forholdet, men jeg var sikker på at han var en vakker sjel som ikke ville skade meg.

Hunden døde

Hun forsøkte å holde liv i ekteskapet, men så døde hunden hennes. Av helsemessige grunner nektet Amanda å ha sex med den avdøde. Men ved en anledning hadde de allikevel sex, og helsen hennes ble umiddelbart dårligere.

Når hun etterhvert bestemte seg for å dumpe piraten, svarte han ifølge Amanda med å drapstrue henne:

– Det var skremmende å oppdage en helt annen side av ham enn den kjærlige sjelen jeg hadde sett tidligere