Anastasia. Skjermdump fra video.
Del saken

Vi var innom Extreme Love nylig, et reality-show som fokuserer på sære forhold. Nå kan vi fortelle om den 21 år gamle transseksuelle «kvinnen» som endelig får muligheten til kjønnsoperasjon. Ved hjelp av sin «sugar daddy» – en mann på 61 år som også er hennes/hans tidligere forlovede.

Anastasia brøt forlovelsen i starten på 2017, men de er fortsatt så gode venner at 61-åringen har sagt seg villig til å betale for en kjønnsoperasjon. Anastasia er takknemlig:

– Han betaler for operasjonene, det er jeg svært takknemlig for.

Paret møttes gjennom «sugar daddy» nettsiden seeking.com, men de har aldri fullbyrdet forholdet, og har ingen planer om det heller. Anastasia sier «hun» er glad i den rike advokaten tross aldersforskjellen, men at hun misliker begrepet «sugar daddy».

61-åringen på sin side vil ikke bli identifisert.

– Jeg ser på ham som en jeg elsker svært høyt. Han elsker meg også. Ja, han gir meg penger, han beskytter meg og han hjelper meg å starte et helt nytt liv slik som den personen jeg burde vært født som.

De totale kostnadene beløper seg til ca. 60.000 $, eller omtrent en halv million norske kroner. Men Anastasia er ikke ute etter penger:

– Jeg har vært helt klar: Jeg er ikke ute etter penger. Jeg er ikke ute etter å bli skjemt bort. Jeg er ikke interessert i shopping, eller lommepenger. Jeg er her spesifikt for å få en kjønnsoperasjon.

Anastasia benekter at hun prostituerer seg. For hun står jo ikke på et gatehjørne, det er ikke jobben hennes.

Hun beskriver en vanskelig oppvekst, for alle er jo «høyrevridde» i Texas hvor hun vokste opp. Først når hun flyttet til New York var hun i stand til å akseptere seg selv.

Ved hjelp av sin «sugar daddy» mener hun at hun endelig kan bli et komplett menneske.