Caroline Farrow (t.v) og Susie Green på Good Morning Britain. Skjermdump fra video.
Del saken

Britisk katolikk, mor og journalist Caroline Farrow opplevde grov trakassering fra transaktivister etter uenighet om transpolitikk. PJ Media har intervjuet Farrow.

– De virker helt bestemte på å nekte meg å uttrykke mine synspunkter. De føler behandle meg så dårlig som de vil: De går etter familien min, barna mine, og mener jeg fortjener det siden jeg er full av «hat» fordi jeg mener at menn ikke kan bli kvinner, sier Farrow

Transaktivistene har blant annet foreslått at hun prostituerer seg, de sender bilder av gigantiske sexleketøy, kaller henne masse stygge ord og kommer med grove fornærmelser, hundrevis av ganger.

Trusler

Også åpenbare trusler forekommer. En mann som «identifiserer seg som kvinne, og har blitt dømt for å slå folk i hodet med en golfklubbe», sa til Farrow at han skulle «besøke henne for en runde golf».

Andre diskuterer åpent om de skal ødelegge ansiktet hennes eller ansiktene til barna hennes med syre.

Selv eksmannen, som hun skiltes fra for 13 år siden, slipper ikke unna trakasseringen fra de sinte aktivistene:

– De har gått etter min ektemann, og mine barn. De forsøker å identifisere barnas skole, de har publisert vår hjemmeadresse og min manns  mobilnummer. De har til og med forsøkt å nå min manns biskop.

Politiet mer opptatt av feil bruk av kjønn enn trusler

Farrow har flere ganger vært i kontakt med politiet, uten at dette har ført til noe som helst. Men politiet ringte med en gang da den kjente transaktivisten Susie Green klaget over at Farrow hadde «feilkjønnet» hennes barn på Twitter.

Susie Green er leder for den transaktivistiske gruppen Mermaids. Hun tok sin 15 år gamle sønn Jack med til Thailand, hvor hun amputerte bort testiklene hans på 16-årsdagen. Dette er en prosedyre som ikke er tillatt i Storbritannia. I den forbindelse twitret Farrow:

«Hva hun gjorde mot sønnen er ulovlig. Hun lemlestet han ved å kastrere ham og gjøre han steril som barn». 

«Jeg tror det er på tide at man kaller Susan Green og Mermaids politikk for det det er: Barnemishandling».

Les også: Transaktivister bryr seg mer om seg selv enn sårbare barn og unge

Green kontaktet politiet, og fordømte Farrow`s språkbruk som «netthets». Det var særlig bruken av ord som lemlestelse og kastrering Green reagerte på. Men Farrow mener at å fjerne testiklene til en gutt/mann per definisjon er kastrering, og da må det være lov å bruke dette begrepet.

Farrow er kritisk til at transaktivistene skyver barna foran seg. Voksne kan gjøre som de vil, men barn bør ikke utsettes for slike dramatiske inngrep, mener Farrow.

De to møttes i debatt på Good Morning Britain i høst, du kan se det her: