Tori Spelling. Foto by Matt Baron/Shutterstock
Del saken

«Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (46) har fem barn med ektemannen Dean McDermott (53).

Den første ble født i 2007, det var sønnen Liam, så kom datteren Stella (11), deretter kom Hattie (8), Finn (7) og Beau (2).

Spelling og McDermott inngikk ekteskapet i 2006 og etter det har deres samliv vært gjenstand for mange overskrifter. Det har vært alt fra egen økonomi, til utroskapsrykter og tilspissede familiekrangler.

– Barna deres har så godt som vokst opp i rampelyset, og selv om det utad kan late til at de lever et glamorøst liv med skuespillerforeldrene, ser virkeligheten ut til å være noe helt annet. I hvert fall hvis vi skal tro 46-åringens siste Instagram-innlegg, skriver Se og Hør.

Tori Spelling forteller at deres to eldste barn har måttet bytte skole på grunn av mobbing, uten at det har hjulpet noe.

– Mine to førstefødte. De har vært gjennom så mye mobbing at jeg ikke lenger kan sitte stille i båten og ikke uttrykke meg.

TV-kjendisen sier at datteren føler at skole er det samme som mobbing, og at hun ikke er den samme som hun en gang var.

– Hun får panikkanfall og vil ikke tilbake på skolen. Dette er den samme jenta som for to år siden fortalte meg at hun ville bli president eller jobbe daglig med å styrke kvinner, skriver hun.