Tiger Woods saksøkes av familien til en av hans tidligere ansatte, som omkom i en ulykke. Foto: Chris Carson / AP / NTB scanpix
Del saken

En ansatt ved en restaurant eid av Tiger Woods, omkom i en trafikkulykke etter at han ble servert store mengder alkohol. Den omkomnes familie saksøker Woods.

Ifølge søksmålet ble Nicholas Immesberger (24) ferdig med en vakt 10. desember, men ble igjen i restauranten der han ble servert alkohol, skriver TMZ.

Immesberger kolliderte på vei hjem og døde i ulykken. Blodprøver viser at alkoholpromillen hans var mer tre ganger høyere enn det som er tillatt.

Både Woods og kjæresten Erica Herman skal ha kjent Immesberger personlig. Ifølge den avdødes foreldre var de klar over at 24-åringen hadde et alkoholproblem, uten at de forhindret at han ble servert alkohol.

Familien saksøker nå Woods med begrunnelsen at han «var direkte ansvarlig for å sikre at hans ansatte og ledelse … ikke serverte sine ansatte/kunder for mye».

Woods herjet vilt på golfbanen i en årrekke, men han hadde en rekke nedturer både privat og sportslig etter US Open-triumfen i 2008. Woods ble forrige uke hedret med Presidentens frihetsmedalje, den høyeste sivile utmerkelsen en amerikaner kan få.