Kebabtoppen. Foto: Google maps.
Del saken

Kebabsjappa «Kebab toppen» på Alexander Kiellands plass har mye å gå på.

Etter en lang dag på jobb var jeg sulten og ønsket meg noe kjapt og enkelt. En kebab var derfor et enkelt valg og siden sjappa lå i nabolaget.

Det første som møtte meg når jeg gikk inn døra var ikke et smil, men et lite sukk. Elendig førsteinntrykk! Jeg ga imidlertid mannen bak disken en sjanse siden det var sent på kveld og tenkte han var sliten.

Jeg bestilte en liten kebab og sa klart og tydelig at jeg ikke ville ha drikke.

Da han holdt på med kebaben spurte han om jeg skulle ha drikke. Jeg sa nei, men han hørte ikke. Derfor spurte han igjen i det som kan karakteriseres som et rop. Jeg var like høylytt tilbake og sa nei for at han skulle høre hva jeg sa.

Det likte han tydeligvis ikke og jeg fikk et sint blikk tilbake.

Deretter ble opplevelsen på kebabtoppen bare verre og verre. Han spurte meg ikke om jeg ville ha alt av grønnsaker på kebaben. Han bare slengte alt på uten å spørre. Jeg ville ikke ha tomat, men det ga han tydeligvis blaffen i.

Sausen var også for sterk. Jeg ville ha mild saus, men heller ikke dette ønsket han å spørre meg om.

Dette var rett og slett en dårlig opplevelse og hadde det ikke vært for den billige prisen (39kr liten kebab) så hadde jeg gitt terningkast 1. Men jeg skal være hyggelig og gi terningkast 2 pga pris. Alt annet var bånn i bøtta.