Upper Welland, en idyllisk landsby som har fått pikante gjester. Foto: Bob Embleton
Del saken

Swingfields beskriver seg selv som Storbritannias eneste swingersfestival. Den hemmelige festivalen arrangeres rett utenfor den lille landsbyen Upper Welland i Malvern, Worcestershire.

Festivalen tiltrekker seg mer enn 700 swingers, med betegnelser som «hot wives», «unicorns» og «bulls». Blant arrangementene er gelébryting, og inngangsbilletten er på 415 pund, ifølge Daily Mail.

«Hot wives» er gifte kvinner som er ute etter sex med andre menn, og «bulls» refererer til velutstyrte menn. «Unicorns» er single kvinner, disse er svært sjeldne i swingersmiljøet at de fleste aldri har møtt noen slike.

Slik ser kanskje fantasibildet av swingers ut. Realiteten er nok mer som en normal nudiststrand. Illustrasjonsbilde, Shutterstock

Lokalbefolkningen skeptisk

Marjorie Stapleton er 87 år og bor i nærheten. Hun er skeptisk til arrangementet:

– Det er ikke akkurat typisk Upper Welland, ikke sant? Er vi virkelig helt komfortable med å være vert for et slikt slibrig og kommersielt arrangement her på landsbygda?

Len Stephens er 86 år og bekymret:

– Hvis man tillater slikt en gang i året risikerer man at det eskalerer.

Arrangøren benekter på sin hjemmeside at det handler om en sexfestival:

– Festivalen eksisterer for å tilby et sikkert, privat arrangement. Vi tilbyr ingen seksuelle tjenester, vi tilbyr det gjestene vil ha, musikk, fasilitetes, underholdning, komedie, mat og barer, med alle nødvendige tillatelser fra lokale myndigheter.

En pikant detalt er at det samtidig avholdes en speiderleir for barn og unge, bare 200 meter fra sexfesten. Her en kort film som viser flyfoto fra området: