Sophie Elise Isachsen og Benjamin Jayakoddy, Skal vi danse 2018. Foto: Thomas Reisæther/TV2
Del saken

I fjor valgte Sophie Elise Isachsen å trekke seg fra «Skal vi danse». Årsaken var at hun måtte ta vare på den mentale helsen.

– Skal vi danse har vært den beste opplevelsen i mitt liv, men da ble det så utrolig tydelig at jeg må ta vare på meg selv. Skal vi danse har gitt meg troen på meg selv på en måte som er helt uvurderlig. Det har gitt meg troen på at jeg kan ha det bra hele tiden, men da krever det også at man tar tak og at man gjør det nå. Det er ingen dramatisk grunn, jeg bare har det ikke så bra, sa hun til TV2 den gangen.

TV2 brukte begrepet «sjokk-exit» om avgjørelsen. Men Sophie Elise sa det var gjennomtenkt:

– Det var ikke en enkel avgjørelse, men heller ikke en spontan en. Det har vært noe jeg har tenkt på, og jeg har pratet med TV 2s psykolog og med produksjonen, og alle ble enige om hva som er best for meg.

Tilbake

Men nå er hun tilbake, og lørdag 21. september braker det løs, melder TV 2. Hun deltar i et slags all star-program, hvor hun skal hjelpe den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng som deltar i årets utgave. Nereng burde ha gode forutsetninger, med sin bakgrunn fra cheerleading.

– Jeg kunne ikke fått en bedre all star, skriver Nereng på Instagram.

Blant de andre all star-danserne finner vi blant annet Linni Meister, Caroline Berg Eriksen og Dorthe Skappel.