Sophie Elise Isachsen er mest kjent for sine blogginnlegg, men hun har også prøvd seg i musikkbransjen. Her er et skjermbilde fra hennes musikkvideo "Im going to fuck all your friends". Skjermdump fra video
Del saken

Sophie Elise har tidligere gitt politiske råd til Jonas Gahr Støre. Nå skal hun dekke valgkampen for TV2 Nyhetskanalen.

Hun skal delta i valgsendinger (og håper hun får dekke en debatt om klima) og skal gjøre intervjuer i forbindelse med partilederdebatten i Bergen den 4. september Hun skriver på sin egen blogg:

– Å intervjue andre er nytt for meg, men det er så gøy ettersom jeg ikke har noen «journalistiske» føringer på meg. TV2 ønsker at jeg skal være meg selv, og jeg får si hva jeg ønsker, til enhver tid. Det skaper også mye mer ekte samtaler synes jeg!

Les også: Er Sophie Elise vår tids samfunnsanalytiker?

Sophie Elise viste nylig sitt klimaengasjement. Demonstrasjon i regi av klimaktivistene i Extinction Rebellion i Arendal
Foto: Toril Fjørtoft Lohne / NTB scanpix

Inspireres av USA

Sophie Elise inspireres av nyhetssendinger fra USA, hvor «reporterne faktisk får lov til å vise følelser/ha personlige meninger», men hun innser at det kanskje blir vanskelig i Norge:

– I USA har de en kanal som er veldig venstrestyrt, en annen er veldig høyre, og slik vil vi jo ikke ha det her. Derfor er fint at man har meg, som kan komme inn som en løs kanon å sparke ifra til politikerne.

Sophie Elise ber leserne av bloggen om inspirerende innspill til hav hun bør spørre politikerne om. Som hun på godt norsk skriver:

– Let me know.

I kommentarfeltet er Bee svært imponert, og skriver:

«Altså: WOW, WOW og mere WOW! Hva du får til?!?! Dette blir jo bare bedre og bedre, og mer og mer imponerende!!! For en dame du er!!! Hurra for deg! Jeg digger det! Jeg digger deg! <3 Har sett serien din nå i dag!
Fyyy, sören sååå bra!!! Heier sååå på deg! Har ikke ord! Klem! <3»