Sophie Elise Isachsen er mest kjent for sine blogginnlegg, men hun har også prøvd seg i musikkbransjen. Her er et skjermbilde fra hennes musikkvideo "Im going to fuck all your friends". Skjermdump fra video
Del saken

Toppblogger Sophie Elise Isachsen har blitt TV 2-programleder. I første episode møtte hun abotmotstandere og ristet av sinne.

I den nye TV 2-serien «Sophie Elise tester Norge» møtte Sophie Elise Isachsen (24) abortmotstandere i demonstrasjonstog. Bloggeren tok selv abort som 14-åring og har hatt sterke meninger om retten til å ta liv i Norge.

Da KrF gikk inn for å stramme inn abortloven tidligere i år, gikk hun til frontalangrep på det kristne partiet og kalte blant annet bibelen «en 2000 år gammel eventyrbok».

– KrF som Høyre nå har tatt varmt til seg gjør det vanskelig, det er snakk om en helt ny og sinnsyk abortlov, det er null snakk om klimapolitikk og det eneste de bryr seg om er penger og å skape verdier basert på en 2000 år gammel eventyrbok, raste hun.

Skremt av kristne holdninger

Isachsen tok abort som 14-åring og angrer ikke et sekund på at du fjernet fosteret.

– Jeg har tatt abort og jeg ville aldri ha valgt annerledes. Jeg ble virkelig hatet på sosiale medier da jeg først åpnet meg om det – men det er vanskelig å snakke om, vanskelig å gjøre, men for mange utrolig viktig. Jeg angrer ikke.

Nå som hun har blitt programleder er meningene fremdeles de samme. Da hun møtte abortmotstandere som TV 2-programleder ble hun kraftig provosert.

– Jeg kjenner at hendene mine bare rister. Man skal ikke få lov til å ha sex, får ikke lov til å ha det bra, får ikke lov til å velge selv. Hva faen er dette. Jeg blir ikke nødvendigvis skremt av dem, men jeg blir skremt av at de holdningene finnes, sa Isachsen til TV 2.