Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen under sending. Foto: NTB Scanpix
Del saken

TV-seere fikk seg en overraskelse da Sophie Elise Isachsen kysset sin dansepartner Jorun Stiansen under TV-programmet «Skal vi Danse» i helgen. Men toppbloggeren var ikke fornøyd med at puppene ikke var bedre skjult.

– Jeg er veldig fornøyd med dansen vår i går! Sett bort fra at toppen min tydeligvis var for liten og at jeg viste alt for mye pupper, noe som IKKE var meningen i det hele tatt.. Vi hadde til og med sydd bh og topp sammen slik at det ikke skulle bli for «vulgært», og jeg var ikke klar over hvor ille det faktisk var før jeg så klippene i ettertid, skriver Isachsen på sin egen blogg.

Sophie Elise er blitt en superkjendis på Instagram og er et forbilde for mange unge norske jenter. På den sosiale plattformen har hun imidlertid lagt ut flere bilder av egne pupper.

I forrige måned la hun ut et bilde på Instagram under en kostymeprøve hos TV 2.

– Første kostymeprøve for Skal Vi Danse er gjennomført, og jeg følte meg så fin, skrev hun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Men kysset med dansepartner Jorun Stiansen iført skolepikeuniform (vinner av Idol i 2005) var det som fikk mest oppmerksomhet i pressen.

Det er mange som husker Madonna som klinte til med både Britney Spears og Christina Aguilera under MTV Video Music Awards i 2003, og stuntet var inspirert av denne seansen bekrefter Stiansen i et intervju med Dagbladet.

– Det er så gøy, alle som er Britney-fan husker når Britney og Madonna kysset, så selvfølgelig måtte vi ha med det når vi først får lov til å leke Britney. Det var supergøy å danse, jeg har kost meg, sa Stiansen.