OSLO 20180807. Lansering av høstens Skal vi danse-kjendiser. Her er deltager Sophie Elise Isachsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken

En snau uke etter Sophie Elise Isachsen avslørte at hun ønsker å fjerne silikonen rumpa, bekrefter hun å ha operert inn nye silikonimplantater i brystene sine.

Bekreftelsen kom gjennom svar på en spørsmålsrunde Isachsen postet på bloggen sin i dag.

«Har du tatt silikon igjen? Puppene dine ser sykt bra ut!» spør en av leserne. Isachsen svarer:

«Takk skal du ha! Og ja, det har jeg. Planen min var hele tiden å ta ut silikonen i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var dritt lei av å ha store pupper, det passet ikke meg og akkurat det kunne jeg faktisk aldri ha gått tilbake til. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å fortsette å være uten silikon, jeg likte skikkelig godt å ha små bryster. Da gikk jeg hardt ut å sa at jeg ikke kunne se for meg å ta silikon igjen. Hehe, for det var jo det jeg følte, og det var så deilig! Men, mitt venstre bryst hadde problemer med å “trekke seg tilbake”, noe som egentlig ikke ble synlig før etter flere måneder, og endte opp mye mindre enn det høyre (altså veldig mye), med slapp hud osv. Det var rart å ha en høyre pupp som var “perfekt” og ungdommelig, mens en som så ut som en sprengt ballong. Jeg trodde begge skulle bli fine, men det viste seg at de ikke ble det, sikkert fordi jeg hadde mye mer silikon i det ene enn det andre, eller at jeg ikke var nøye nok etter operasjonen og gikk raskt tilbake til trening? Så, jeg ville egentlig kun ta implantater i mitt venstre for å jevne det ut, men det ville bare blitt rart i følge kirurgen. Og det kan jeg forstå også, det er jo en annerledes følelse.

Så, jeg har den minste silikonen det er mulig å ha, 70-80 gram (om jeg husker riktig) som er en ganske stor kontrast til 430 gram, som jeg hadde før. Jeg trodde jeg hadde 200 gram før, så det er litt av en feilberegning fra meg. Jeg har faktisk ikke gått opp noen størrelser, og er enda 70B. Er liksom null forskjell på det ene brystet og stor forskjell på det andre, skikkelig rart. Det både føles og ser naturlig ut.»

Før og etter

Forandringen er synlig, men krever litt undersøkelse. Her er Isachsen før de nye brystimplantatene:

 

Her viser hun brystene etter den seneste operasjonen: