Sophie Elise Isachsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken

Blogger Sophie Elise Isachsen starter sitt eget varemerke. Hun mener at et vegansk og etisk produsert skjønnhetsprodukt har manglet på markedet.

Selskapet Elle Basic AS har søkt om å registrere et nytt varemerke som skal hele Glöd Sophie Elise. Dette fremkommer i en søknad hos Patentstyret, og er omtalt av MinMote, som har intervjuet toppbloggeren. 

– Jeg ville ikke lage noe halvhjertet bare for å lage det. Jeg kunne ha bestilt noe masseprodusert drit og tjent mer penger på det, men det vil jeg ikke. Skal folk bytte ut det de bruker til mitt produkt skal det være fordi det er bedre, sier hun.

Isachsen har jobbet med merket i to år, og det siste året har hun samarbeidet med Elle Basic. Hun forteller at produktene vil være designet etter hennes smak, med mye glamour, muligens litt «over the top».

Les også: Kjendisblogger Sophie Elise er et skremmende dårlig forbilde

Givende

Daglig leder Nina Fredriksen i Elle Basic forteller at selskapet har jobbet med skjønnhet- og velværeprodukter i ti år, og at det har vært spennende og givende å samarbeide med Sophie Elise. 

– Hun har mye kunnskap om ulike produkter og kategorier, og hun har veldig spesifikke krav til hvilke produkter hun nå ønsker å lage og til hvilken kvalitet og design produktene skal ha, sier Fredriksen.