Scott Disick og Sofia Richie. Foto: NTB Scanpix
Del saken

I 2015 gikk realityparet Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (36) fra hverandre – etter ni år sammen. Kort tid etter bruddet begynte Disick å date modellen Sofia Richie (21), noe som skapte overskrifter verden over.

I tillegg er hun nær venninne av lillesøsteren til eksen Kourtney, nemlig Kylie Jenner (22).

– Bryr meg ikke
Paret har fått en god del kritikk rundt forholdet sitt, noe 21-åringen denne uken åpnet seg opp om i et nytt intervju med Cosmopolitan.

– Jeg har denne rare greia hvor jeg rett og slett ikke bryr meg om hva andre tenker, forteller hun i intervjuet, og legger til:

– Drittslengingen jeg og Scott har fått, bryr jeg meg ikke noe særlig om, for jeg er så lykkelig. Hvorfor skal jeg la noen fra midt i ingenmannsland ødelegge for meg?

Kritikken haglet mot 21-åringen og kjæresten på grunn av aldersforskjellen på 15 år.

– Det får være deres greie. Jeg syns det er herlig. Foreldrene mine har eksakt samme antall år mellom seg, og for meg er de perfeksjon, sier hun.

Sofia er datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70), og Diane Alexander (52). Richie sier videre at hun synes aldersforskjellen er topp, og understreker også at de berømte foreldrene hennes lever fint med at hun er sammen med Scott Disick.