Pixabay. Foto: takmeomeo
Del saken

Det er en haug av faresignaler som tyder på at du og kjæresten ikke passer sammen, men hvordan vet du at forholdet er riktig, spør MSN Livsstil. Venner og familie vil deg vel. Hvis familien og vennene dine gir deg gode tilbakemeldinger angående forholdet ditt, er dette et tydelig tegn på at du er i et langvarig, lojalt forhold.

Et annet positivt tegn er at dere virkelig stoler på hverandre, og ikke tenker over at det kan finnes noen «bedre» der ute. At du har begynt å inngå flere kompromisser fremheves også som positivt for vennskapet. Det viser at du har begynt å innse at dere begge må ta og gi for at forholdet skal fungere.

Her er noen andre tegn på at forholdet fungerer
Dere ser for dere fremtiden sammen, dere kan snakke om penger på en ordentlig måte, dere slapper av rundt hverandre, dere er komfortable med hverandres feil, og dere krangler på en sunn måte.

Når du og kjæresten ikke trenger å snakke sammen konstant uten å kjede dere sammen, er det et tegn på at forholdet deres er meningsfylt. Det kan være stille mellom dere uten at det er flaut eller stressende. Og dere har langtidsplaner som for eksempel å kjøpe leilighet sammen. Det er det et tegn på at forholdet deres er på riktig spor.

Hvis kjæresten din får frem dine positive sider, er det et tegn på at dere passer veldig godt sammen. Og: Når kjæresten er den første du tenker på når du får store nyheter, enten om det er gode eller dårlige, er det et tegn på at dere er ment for hverandre.

Å være i et forhold betyr å støtte hverandre gjennom tykt og tynt. Hvis dere har sett hverandre på deres verste, viser det at dere har et dypt bånd sammen. Og hvis du har sett de verste sidene til kjæresten din og det ikke plager deg, har dere definitivt en lang fremtid i sikte.

Å være forelsket betyr ikke at man må være sammen hele tiden. Hvis dere har funnet en sunn balanse mellom det å være alene og det å være sammen, er det et godt tegn på at forholdet deres vil vare.