Antoinette Love imponerer med flotte skoleresultater. Skjermbilde fra Facebook.
Del saken

Antoinette Love ble født seks uker for tidlig, og veide kun 2 kilo. Hennes foreldre var bare 15 og 17 år gamle.

To år gammel overlevde hun såvidt å bli angrepet av en hund. Gjennom hele oppveksten måtte hun hjelpe foreldrene med å ta vare på sine fire yngre søsken.

Nå er hun i ferd med å fullføre high school, og hennes gode karakterer kombinert med hennes spesielle historie har ført til at hun har blitt akseptert av samtlige colleges og universiteter hun søkte på, 115 totalt, ifølge nola.com.

Samtidig har Antoinette blitt tilbudt stipender på i alt 3,7 millioner dollar. Hun er bestemt på at hun vil bli lærer på barneskolen, og sier at hun vil ta avgjørelsen om hvor hun skal studere innen 1. mai.

Stolt mor

Yolanda Love kaller datterens prestasjoner utrolige, men påpeker at hun har fått god støtte. Studierådgiver Denise James hjalp henne å søke på masse studieplasser uten kostnad.

Rektor Sean Wilson på skolen hennes beskriver Antoinette som en hardtarbeidende elev som også hjelper de andre elevene med skolearbeidet.

Skjermbilde fra Facebook

Hennes gode skoleprestasjoner har ført til at hun er medlem i en rekke klubber, som f.eks. Rho Kappa National Social Studies Honor Society og National English Honor Society.

Vi gratulerer og ønsker Antoinette lykke til med studiene!