Shannen Doherty. Photo by Frank Micelotta/Fox/Picturegroup/Shutterstock
Del saken

I februar kom beskjeden om at «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (48) hadde fått kreft for andre gang.

Mens Doherty kjemper sin egen kamp mot kreften kom nyheten om at hennes nære venninne, Deborah Waknin Harwin har gått bort som følge av sykdommen.

– Jeg vil savne deg for alltid, skriver skuespilleren på Instagram om venninnen gjennom 28 år som døde av kreftsykdommen.

I innlegget skriver skuespilleren at hun møtte venninnen, Deborah for rundt 28 år siden og at de øyeblikkelig ble gode venner.

– Et vennskap som på 28 år har holdt ut, vokst og blitt verdsatt av oss begge. Hun lærte meg å spille backgammon. Hun introduserte meg for øyen St. Barths som startet jenteturene våre dit. Hun lærte meg at når hun kledde meg opp, så jeg bedre ut, skriver Doherty.

 

Videre skriver Doherty at venninnen utstrålte skjønnhet, intelligens og godhet og at hun for alltid vill være i hjertet hennes. Hun beskriver vennskapet som mer enn bestevenner og forteller at de så på hverandre som søstre.

– Jeg vil savne deg for alltid, dine råd, din latter, din ærlighet. Det gjør jeg allerede. Jeg føler det allerede, en del av hjertet mitt mangler. Deborah Waknin Harwin, jeg elsker deg, avslutter hun.