Scott Disick og Sofia Richie. Foto: Mediapunch/REX
Del saken

Scott Disick (36) og modellen Sofia Richie (21) begynte å date for to år siden, nå vil paret flytte til New York.

Men Scott er bekymret for å miste kontakten med de tre barna han har med sin tidligere kjæreste Kourtney Kardashian (40).

Scott deltar fortsatt i  realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», og Kourtney har flere ganger feriert med Scott og Sofia.

Det er Sofia som har overbevist Scott om å flytte fra Los Angeles til New York, ifølge RadarOnline. Tanken er at det skal hjelpe hennes karriere, dessuten har paret mange venner i New York.

Sofia er modell, datteren til Lionel Richie og søsteren til Nicole. Scott er egentlig mest kjent for sine opptredner i «Keeping Up With the Kardashians» og sitt trøblete forhold til alkohol.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Ken&Barb👫

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Men Scott er fortsatt skeptisk. En kilde sier til RadarOnline:

– Han har alltid vært nervøs for å snu ryggen til familien for lenge, av frykt for at han skal bli frosset ut eller erstattet med noen andre.

Sofia Richie koser seg på stranda. Foto: Instagram

Paret har derfor kommet fram til et slags kompromiss, hvor Scott deler tiden mellom LA og New York. Det antydes at Sofia gleder seg til å slippe ut av Kourtneys skygge, og at hun har fryktet at Scott skulle gå tilbake til kvinnen han har tre barn med.

Samtidig er Scott under et økende press for å fri til Sofia, både fra den eventuelle bruden selv, men også fra Kris Jenner, som gjerne vil vise frieriet på realityshowet.

Men Scott nekter å la seg presse, og vil bestemme tempoet selv. Og et TV-sendt frieri er uaktuelt.

For Sofia er det dog et skår i gleden: Hun må forlate sin beste venninne Kylie Jenner.