Del saken

– Det føles godt å være slem mot disse mennene. De ligger der, nakne og hjelpesløse. De ser så teite ut, sier Sandra.

I et intervju i Dagbladet åpner hun opp om de drøyeste tingene hun har gjort.

Tisser på folk
– Det hele startet med at jeg begynte å tisse på folk, sier «Sandra», mens hun ler høyt. Hun har også solgt sine brukte truser:

– I starten gikk det veldig bra, men etter hvert ble det for mye jobb (…) I tillegg fikk jeg ofte høre at de kunne få en truse fra en annen selger til 300 kroner. Jeg gidder ikke å møte noen for så lite penger.

Ballespark
Sandra forteller at menn betaler henne 2.500 kr for å sparke de i ballene. Siden hun startet har hun tjent 150.000 kr, og sommeren er høysesong. Men hun har enkelte grenser, hun vil f.eks. ikke bæsje eller spy på noen, da hun mener dette kan føre til traumer.

Møter mennene alene i skogen
De fleste mennene Sandra møter er mellom 25 og 40 år, og hovedandelen er gift eller har kjæreste.

– Som regel henter de meg, før vi kjører til skogen. Deretter går jeg tur med dem et stykke innover i skogen, for å forsikre meg om at det ikke er noen mennesker i nærheten. Så setter vi i gang med det som er avtalt på forhånd.

Føles godt
– Det føles godt å være litt slem mot disse mennene. De ligger der, nakne og hjelpeløse, i lyngen midt ute i skogen. De ser så teite ut. Jeg kan tråkke på dem og si stygge ting. Jeg føler meg kjempemektig. Samtidig er jeg på en måte glad i dem, fordi de gjør så mye for meg. Jeg har det innmari gøy. Egentlig er jeg bare snill – jeg gjør dem en tjeneste.

Sandra innrømmer at det er en viss risiko, men siden mennene er så underdanige er hun sjelden redd. Men også Sandra har hatt ubehagelige opplevelser.

Aldri seksuelt
Hun gjør ingenting seksuelt med klientene sine, de får ikke engang ta på henne. Alt handler om fetisjer. Noen ganger minner det om tortur:

– Vi helte tabasco-saus på penisen hans, før vi bandt han fast og kastet han i dusjen. Der vekslet vi mellom å spyle ham med iskaldt og glovarmt vann, før vi plasserte han ute på balkongen i 17 minusgrader. Der satt han og hakket tenner.

Noen får det godt av å ha det vondt altså. Det er en syk verden der ute.