Skjermbilde: Twitter
Del saken

Komiker Brad Williams ville samle inn 100 000 kroner for å sende et 9 år gammelt mobbeoffer til Disneyland.

Årsaken er en gripende video av en ni år gammel gutt som gråter og forteller at han vil dø. Videoen har skapt storm på internett.

Gutten Quaden er ni år gammel og er født med en sykdom som gjør at kroppen er kortvokst. Hans mor valgte å publisere videoen som en advarsel mot skadevirkningene av mobbing.

Video har allerede blitt sett av mer enn ti millioner mennesker, og fått tusenvis av positive kommentarer. Mange har ønsket å gjøre noe for gutten, og andre mobbeofre.

Komiker Brad Williams som også er kortvokst, da han så videoen følte han igjen seg selv i guttens tårer. Nå har han bestemt å gjøre noe for 9 år gamle Quaden. Han vil samle inn penger slik at han og moren kan reise fra Australia for å besøke Disneyland i California.

– Jeg vil sette opp en GoFundMe for å vise Quaden at mobbing ikke tolereres, og at han er et fantastisk menneske som fortjener å ha det hyggelig, skriver Brad Williams på GoFundMe.

Han lovet at hvis innsamlingen gav et overskudd så skulle det blir donert til arbeid imot mobbing. Det gikk knapt en dag før beløpet hadde kommet opp i 300 000 kroner.