Skejrmdump fra Twitter.
Del saken

Oksana Vojevodina, vinner av skjønnhetskåringen Miss Moscow 2015, har funnet kjærligheten sammen med Malaysias kong Muhammed V, melder The Moscow Times

Oksana Vojevodina (25) gikk av med seieren i Miss Moscow 2015. Forrige uke giftet skjønnheten seg med kong Muhammed V av Malaysia (49), og blir dermed dronning i det sørøstasiatiske landet.

Muhammed V er arvelig hersker av sultanatet Kelantan, et av Malaysias ni regionale monarkier. Han ble dessuten valgt som konge av Malaysia i 2016. Rollen som statsoverhode gjelder i perioder à fem år, og går på rundgang blant de regionale herskerne.

 

Vielsen fant sted i en konserthall i et velstående strøk utenfor Moskva. Bilderfra det som skal ha vært en dempet, men påkostet seremoni, viser Vojevodina i en glitrende lyseblå kjole omgitt av minst ni brudepiker.

Seremonien skal ha kombinert elementer fra russisk og malaysisk kultur, ifølge det russiske islamske nyhetsbyrået IslamNews.ru. Menyen bød på et variert utvalg kulinariske halalretter og alkoholfri drikke.

Det må antas at en langt mer luksuriøs feiring venter når Vojevodina flytter inn i Istana Negara-palasset i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Angivelig har Vojevodina konvertert til islam når hun nå trer inn i Sørøst-Asias kongelige kretser.