Roseanne Barr måtte nylig kansellere en sitcom fordi hun møtte en storm av kritikk etter å ha uttrykt støtte til Israel. (AP Photo/Sebastian Scheiner)
Del saken

Kvinner bør nektes å stille til valg fordi kvinnelige politikere har vist seg «for sinnsyke til å ha slikt ansvar», sier Roseanne Barr.

Det er i en kort filmsnutt hun kommer med utbruddene mot kvinnelige politikere. Det hele må nok ses på som et utslag av frustrasjon, men er allikevel underholdning. Vi fant saken hos Newspunch.

Særlig Hillary Clinton får gjennomgå. Ifølge Roseanne har Clinton brukt to år på å «rive landet i stykker» fordi hun ikke var i stand til å akseptere at hun faktisk hadde tapt valget.

– Jeg hater å si det, men jeg tror det er på tide at man vedtar en lov som sier at ingen kvinner kan stille til et eneste valg i dette landet (…) Jeg ser på disse kvinnene, og jeg tenker: Var det dette jeg kjempet for?

Clinton var en av de første og sterkeste pådriverne for den såkalte «Russian collusion» teorien, med riksrett mot Donald Trump som den store drømmen. Nå er håpet knust med avslutningen av etterforskningen til spesialetterforsker Robert Mueller.

Hva sier dere? Skal vi slippe Roseanne løs på vårt eget trekløver Erna, Trine og Siv? Eller skal vi bare humre litt og avskrive det som underholdende galskap?

Se den korte filmen og døm selv!