Rihannah (32( avbildet med logoen til sitt varemerke Fenty Beauty. Foto: Steve Cho/Penta Press/Shutterstock
Del saken

Robyn Rihanna Fenty (32) er mest kjent som en av verdens største artister.

Rihanna er fra Barbados, og har produsert en rekke hits. Blant de mest kjente er «Umbrella» og «Diamonds».

Hun har også lansert sitt eget sminke- og skjønnhetsmerke Fenty Beauty, senere utvidet til å inneholde klær, solbriller, sko og undertøy.

Les også: Rihanna, superstjerne og moderne ikon

Vogue

Nå skal Rihanna pryde forsiden av maiutgaven til britiske Vogue. Den vakre superstjernen tar seg som alltid flott ut på bildene. Men det som virkelig vekker oppsikt er noe helt annet. KK skriver:

«I stedet er det dét hun har på hodet. Stjernen er den første som bærer en durag på forsiden av bladet gjennom dets 104 år lange historie.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

TRUTH. @BritishVogue @StevenKleinStudio @Edward_Enninful

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

 Edward Enninful (48) er redaktør for britiske Vogue, og sier at han aldri hadde trodd at han skulle se en durag på forsiden av Vogue. Han sier til Daily Mail at det var Rihanna som kom med idéen.

I Vogue-intervjuet snakker Rihanna om politivold og rasisme i USA, og hvordan rasismen er levende over hele verden. Hun uttrykker sympati med migranter fra Latin-Amerika som ikke er velkomne i USA.

Rihanna avslører dessuten at hun ønsker seg tre-fire barn, med eller uten partner.

– Jeg føler at samfunnet vil at jeg skal tenke at jeg gjør noe feil. Man svekkes liksom som mor dersom det ikke er noen pappa i bildet, men det eneste som faktisk betyr noe er at man er lykkelig. Dét er det eneste som skal til for å ha et sunt forhold mellom en forelder og et barn, sier Rihanna og avslutter:

– Det eneste som kan oppdra et barn ordentlig, er kjærlighet!