Illustrasjonsfoto: Angela Weiss / AFP
Del saken

Rihannas fans er storfornøyde med stjernens bruk av utstillingsdukker med mer normale former.

Superstjernen fra Barbados har lansert sitt eget luksusklesmerke ved navn Fenty, og i en «pop-up»-butikk på Manhattan i New York ble klærne vist frem på utstillingsdukker. Fansen har bitt seg merke i at dukkene var i flere forskjellige størrelser. Det rapporterer Min Mote.

– Jeg ville se det på min kropp. Jeg vil se det på en formfull kvinne med lår, litt rumpe og hofter, sa Rihanna selv til E! NEWS.

Les også: Shaming av en person hjelper ikke når kroppspress er et samfunnsproblem

Positive reaksjoner

Et bilde av en av utstillingsdukkene, med en større byste, hofter og mage enn man vanligvis ser på utstillingsdukker, er delt over 2000 ganger på Twitter, og er favorittmarkert over 17 000 ganger. 

– Det å se en dukke som ligner på meg er fantastisk. Da jeg vokste opp har jeg alltid tenkt at det er noe feil med kroppen min, fordi jeg aldri så et eksempel som lignet på meg. Takk Fenty, takk Rihanna, skriver Bree O’Neal på den sosiale plattformen. 

Kurver

Rihanna har erklært at hun bruker seg selv som utgangspunkt i produksjonen av klærne hun selger.

– Jeg har kurver selv for øyeblikket, og hvis jeg ikke kan bruke mine egne klær så kommer det ikke til å funke, sant? har hun tidligere uttalt.