Kelli Garner, Zach Shields, Thomas Middleditch og Mollie Gates på premieren av Godzilla: King of The Monsters. Foto: David Buchan/REX
Del saken

Thomas Middleditch er kjent fra Silicon Valley. Nå sier han til Playboy at han lever i et «åpent forhold».

Han forteller at han kort tid etter bryllupet spørte kona Mollie Gates om det var greit å ha noen på si.

– Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, jeg vil ikke at min kone skal bli sint på meg. Men etter at jeg var gift sa jeg: «Mollie, vimå være utradisjonelle her». I stedet for å be meg dra til helvete var hun villig til å si: «La oss finne ut av det». For å være ærlig, swinging har reddet vårt ekteskap.

Han mener åpenhet er bedre enn å ikke bli hørt og bevege seg i skyggene. Selv trodde han at han ville miste lysten på sex med andre etter bryllupet, men det skjedde ikke. Særlig er det vanskelig for ham som kjendis, siden damene «kaster seg over ham».

– Personlig, dette er noe av det vanskeligste, for Mollie opplever ikke det samme, men hun må bevitne at det skjer.

Skuespilleren som også er kjent fra «Godzilla: King of the Monsters» understreker at kona er førsteprioritet og at han tilber henne.

Kanskje ikke så rart når han får lov til å gjøre akkurat som han vil?