Danielle Staub. Photo by Stephen Lovekin/REX
Del saken

Realitystjernen Danielle Staub har ingen planer om å inngå i noen nye forhold med det første.

Staub er kjent fra TV-programmet «The Real Housewives of New Jersey», et program som er kjent for å bringe en hel del kontroverser til seerne, og det er kanskje nettopp derfor 57-åringen passer godt i serien.

Med tre ekteskap bak seg og hele 21 forlovelser skulle man tro at Staub har gitt opp kjærligheten for lenge siden, skriver Se og Hør.

Men det er ikke før nå at tanken om å kaste inn håndkleet har streifet henne.

Ferdig med dating

Til People forteller realitystjernen nå om fremtidsplanene og tiden hun har gått gjennom. Hun sier at hun til den dag i dag ofte blir spurt på date, men at hun ikke lenger er interessert.

– Jeg er ferdig med dating og alt det der. Fritiden jeg har ønsker jeg å bruke hjemme sammen med mine to døtre og være lykkelig, sier hun til nettstedet.

Videre forteller Staub at når hun tenker tilbake innser hun at hun har vært så fokusert på å gjøre den andre personen glad i forholdene sine, og at hun har glemt seg selv.

– Menn har trengt meg, jeg har ikke trengt dem. De tjente eller beholdt pengene sine fordi de hadde meg, en vakker kvinne ved deres side, så de trengte ikke se etter noe annet, sier hun.

Fra 1986 til 1987 var Staub gift med sin tidligere ektemann Kevin Maher. I 1993 giftet hun seg med Thomas N. Staub. Det varte i 14 år, før de i 2007 gikk hver til sitt. Fra det ekteskapet har realitystjernen døtrene Christine (25) og Jillian (21).

Ifølge Staub sitter hun ikke igjen med noe etter alle forholdene sine, og til People hevder hun at hun bare føler seg brukt.

– Jeg er ferdig med det, konstaterer 57-åringen.