Blogger Kristin Gjelsvik ankommer Vixen Blog Awards 2016 på Grand Hotel i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken

Realitykjendis Kristin Gjelsvik (32) går hardt ut mot Sophie Elise Isachsens (24) utseendefiksering, og hevder at bloggeren legger flere komplekser hos unge.

– Jeg er så lei av Sophie Elise og andre influencere, som planter sine komplekser i hodene til leserne sine, sier Gjelsvik i et intervju med VGTV.

Bakgrunnen for utspillet er at Isachsen nylig skrev et blogginnlegg der hun fortalte at hun har komplekser for hodebunnen sin, som hun mener er for synlig, på grunn av hårforlengelser og slitasje, og at hun har tatt en kosmetisk behandling for å korrigere dette. Innlegget fikk Kristin Gjelsvik til å reagere. I en video på sin egen blogg går hun i strupen på Isachsen, som hun mener er Norges «desidert dårligste, farligste forbilde».

– Det er veldig stor forskjell på å si; «Vet du hva? Jeg har komplekser for den store nesen min. Men den skal bare få være som den er», og å si: «Jeg har komplekser for nesen min. Her opererer jeg den», sier Gjelsvik i sin video.

Les også: Sophie Elise kaller bibelen en «2000 år gammel eventyrbok» og er glad hun tok abort

Fiksering

Til VGTV sier realitykjendisen at Sophie Elise Isachsen planter komplekser i hodene til leserne sine.

– Nå var det dette innlegget, der hun snakker om nok et kompleks, der hodebunnen vises. At hårfestet er for høyt. Der hun til og med skriver: Se dette sjokkerende bildet. Og der satte hun en ny idé i hodene til alle disse leserne. At, vet du hva? Dette er noe du kan gjøre noe med, for å bli litt mer perfekt.

Hets

Isachsen hevder på sin side at hun har fått mye hets som følge av Gjelsviks utspill, og at det var akkurat det sistnevnte ønsket å oppnå.

– Det er ikke så lett når man våkner, og blir bombardert av meldinger på innboks om hvor dritt og jævlig person jeg er. Man kan gjerne si at det ikke var det Kristin ville, men jo, det var det. Det er veldig naivt å si at det ikke var det hun ville, sier bloggeren. 

Det aktuelle blogginnlegget om Isachsens komplekser for sin hodebunn er nå slettet.