Ex on the Beach deltager Johanne Nordeng synes det var kjempekoselig å bli onanert foran TV-kamera. Skjermbilde Youtube.
Del saken

Ex on the Beach-deltager Nordeng Aasgaard lo og skrattet da det norske folk fikk se at hun ble onanert av en jente og en gutt i beste sendetid.

De unge deltagerne som er med i reality-konseptet Ex on the Beach skal underholde unge norske jenter og gutter.

Allerede i første episode ble det sex mellom to av deltagerne. Den unge jenta som hadde sex fortalte i ettertid til mediene at hun «var klar som et helvete» for kritikken som kunne komme.

Nå har en annen deltager havnet i nyhetene.

Johanne Nordeng Aasgaard var ikke flau etter å ha blitt onanert foran TV-kamera av to av deltagerne.

– Heia, Heia!

Det hele startet da Ex on the Beach-deltager Johanne Nordheng fant en dildo da hun satt med andre deltagere rundt et bord. En av de andre jentene oppfordret henne til å bruke dildoen.

– Kan ikke du bare pleeeeease gjøre det. Jeg kan stå på siden og rope Heia Heia, sa jenta som ville at Nordeng skulle bruke dildoen.

Skjermbilde Youtube.

Påstår hun blir hyllet

Nordeng tok oppfordringen på strak arm og TV-kamera filmet hendelsen. Produsentene ga deretter grønt lys for å publisere episoden for den norske befolkningen.

Aasgaard hevder at hun har blitt hyllet for å la andre onanere henne foran norske TV-seere.

– Det har kommet inn en del meldinger til innboksen der folk skriver at det var kult gjort av meg. De hyller meg for å være åpen og for å gi faen, forteller Nordeng Aasgaard til Nettavisen.

Hun sier videre at hun er stolt av å normalisere noe som er tabu og at det var «kjempekoselig» at de andre deltagerne ble med på dildoleken.

Men konsekvensene for hvordan dette kan påvirke fremtiden tenker hun ikke på.

– Det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er snill og et godt menneske, og står for det jeg gjør, sier hun til Nettavisen.