The Smellmet, en slags hjelm som jager bort vond lukt ved hjelp av en vifte. Nyttig? Skjermbilde fra hjemmeside.
Del saken

Har du noengang kommet på noe du trodde var en svært god idé, men som ingen andre skjønte betydningen av? Slik er det nok for noen av oppfinnelsene nedenfor.

Det amerikanske nettstedet Boredpanda har samlet et knippe oppfinnelser som løser det som kan fremstå som ubetydelige problemer. Her kommer noen eksempler:

FlopFlips
Plages du av fok som følger etter deg på strand? Fortvil ikke: Med de geniale sandalene FlopFlips vil din stalker tro at du gikk i motsatt retning!

 

SliceSlicer
Bekymrer det deg at pizzastykkene ikke er av identisk størrelse? Da er SliceSlicer noe for deg. Problemet med hvordan man kan sikre at alle får like mye peperoni på sitt stykke er ennå ikke løst:

 

iDangle
Liker du å lese på mobilen på sengen, men er lei av å miste mobilen i ansiktet når du sover? Eller blir du sliten i armene? Med iDangle er alle dine problemer løst! Du justerer selv avstanden fra mobil til nesetipp.

 

Alle disse oppfinnelsene er registrerte varemerker, men artikkelen sier ikke noe om kommersiell suksess. Vil du se mer finner du flere andre geniale oppfinnelser på Boredpanda.