Den amerikanske rapperen T.I. på jobb. Foto: Wikimedia Commons
Del saken

Rapperen T.I (Clifford Joseph Harris jr.) avslører i en fersk podcast at han hvert år tar med datteren Deyjah Harris (18) til gynekologen for å sjekke at hun fortsatt er jomfru.

På podcasten Ladies Like Us forteller den 39 år gamle artisten fra USA hvor viktig det er for ham at datteren ikke har hatt sex. Han forteller også at datterens jomfruhinne var intakt ved siste sjekk, skriver Daily Mail.

Deyjah Harris. Instagram

Siden leger ikke kan dele informasjon uten pasientens tillatelse, må Deyjah Harris skrive under på en erklæring som gir faren rett til å vite resultatet av testen.

Legen har forklart at selv om man aldri har hatt sex, så er det ingen garanti for at jomfruhinnen er intakt. Den kan bli ødelagt av f.eks. sykling, ridning og idrett. T.I. kommenterte:

– Hør her, doktor, hun rir ikke, hun sykler ikke, og hun driver ikke med noen former for idrett. Så bare sjekk jomfruhinna og gi meg resultatet umiddelbart.

T.I. forsvarer sine handlinger, og mener hans datter vil være takknemlig.

– Jeg tror mange unge i dag, når de ser tilbake, vil takke foreldrene som ikke lar dem skade seg så mye som de kunne ha gjort.

Intervjuerne ler godt av hele historien, men kaller også Deyjah en «fange». Samtidig er T.I. ikke like opptatt av sin sønns sexliv. Familien har en egen realityserie, «T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle». Sønnen King er 15 år gammel og innrømmet på TV at han allerede var seksuelt aktiv. Selv om T.I. ikke var overbegeistret lo han det hele bort.

King (15) har friere tøyler. Instagram

– Jeg vil ikke at noen av mine barn skal ha sex før tiden er inne, men hvem skal avgjøre når tiden er inne? Uansett føler jeg at det er annerledes med gutter enn jenter (…) Jeg tror ikke du kan finne en eneste far som vil si noe annet.

Deyjah på sin side har 1,4 millioner følgere på Instagram, og gikk i forbindelse med sin 18-årsdag ut og advarte eldre menn om å «holde seg unna».

Reaksjonene i kommentarfeltet er overveldende negative, noen mener T.I. burde arresteres. T.I. ble forøvrig arrestert i mai 2018 for det som på godt norsk kan kalles «fyll og spetakkel».