Programleder Fredrik Skavlan. Prinsesse Märtha Louise har lagt ned engleskolen, og i stedet startet et samarbeid med den amerikanske sjamanen Shaman Durek. Martha og Durek kommer sammen til Skavlans studio, blant annet for å fortelle om hva sjamanisme går ut på.
Del saken

Begge de to skal opptre i St. Petri-kirken i Stavanger 20. mai, og Aftenposten skriver i den forbindelse om Märtha Louises egen bekreftelse av forholdet på sin Instagram konto.

– Jeg føler meg så lykkelig og velsignet over at han er min kjæreste. Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer har på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt, skriver hun.

Märtha legger også til en advarsel til de som ønsker å kritisere forholdet.

– Det er ikke opp til dere å dømme meg. Jeg har ikke valgt mannen min for å tilfredsstille noen av dere eller boksene dere har satt for meg i hodene deres, skriver prinsessen.

Durek har gjengjeldt kjærlighetserklæringen på Instagram.

– Å bli elsket eller å ikke bli elsket, for jeg vil heller bli elsket ubetinget enn å ikke bli elsket i det hele tatt. Det er hva jeg føler fra prinsesse Märtha Louise, ren aksept for mitt multidimensjonale jeg, skriver han.

Märtha Louise og sjamanen skal ha lignende opptredener hvor samtale er i fokus i Tromsø 21. mai og Oslo 22. mai.