Sia lider av kroniske smerter, men har allikevel omsorg for folk som ikke er like heldige som henne selv. Skjermdump
Del saken

 

Den mediesky popstjernen Sia brukte dagen før Thanksgiving på å betale for tilfeldige folk som handlet inn til høstens store fest i USA.

Selv om hun forsøkte å utføre sine veldedige handlinger inkognito, blant annet ved å påstå at hun het Cici og hadde vunnet penger i lotteriet, så ble hun gjenkjent av enkelte heldige butikkgjester. Nå florerer det med Twitter-meldinger om den gavmilde popstjernen.

Sia er i utgangspunktet låtskriver som skriver for andre artister. Men noen av sangene beholder hun selv, og med en fantastisk vokal toppet hun listene med Chandelier for noen år siden. På videoen deltar ikke Sia selv, men en ung look-a-like danser opptrer iført Sia-parykk, det er virkelig vakkert.

Sia var gjest hos Fredrik Skavlan, der ble hun intervjuet med ryggen til. Hun ønsker altså ingen oppmerksomhet rundt sin egen person, ei heller når hun som «Cici» deler ut penger til folk på butikken.

Sia lider av kroniske smerter, som følge av en neurologisk lidelse kalt Ehlers-Danlos syndrom. Hun er opprinnelig fra Australia, kanskje det er derfra hun har fått sin jordnære innstilling.