Laura-Alicia Summers. Foto av Ken
Del saken

Den 34 år gamle realityprofilen Laura-Alicia Summers fra Manchester har søkt lykke og perfeksjon via plastiske operasjoner for mer enn 6,7 millioner kroner de siste 17 årene.

– Plastiske operasjoner er som dop. Du blir avhengig, men på en god måte, forklarer Laura Alicia Summers (34) kjent fra den britiske utgaven av «Ex on the beach» til Manchester Evening.

Les også: Flere vil fjerne ubehagelig store bryster

Hun har gjennomfort tre rumpeløft, åtte brystoperasjoner og syv neseoperasjoner. Selv etter over 50 kosmetiske inngrep er Summers lysten på mer.


Laura-Alicia Summers. Foto av Ken McKay/ITV/REX

– Det er ikke for alle, men det har forbedret mitt liv på alle mulige måter, forteller hun til Manchester Evening.

Etter en vanskelig oppvekst preget av vold, mobbing og en lav selvtillit mener realityprofilen selv at livet endret seg til det positive etter at hun hadde sin første brystoperasjon som 18-åring.

– Jeg hadde det vanskelig på skolen. Folk sa at jeg var stygg, jeg var overvektig og hadde på meg briller. Alt jeg ville var å se ut som Barbie.

Hun legger også til at hun ikke ønsker å fremme plastisk kirurgi.

Bildet fra Instagram er fra trenden #10 years challenge», som utfordret folk til å dele et bilde av seg selv fra ti år tilbake i tid, og sammenligne seg selv med dagens utgave, skriver Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Laura-Alicia (@misslauraalicia)

Les også: Ny trend: Sperm reduserer rynker