Dave Daubenmire, kontroversiell pastor som mener onani er homoseksualitet. Skjermdump YouTube
Del saken

En beryktet pastor fra USA sprer sitt surrealistiske budskap via internett.

Dave Daubenmire har base i London, Ohio. I mange år var han trener for high school-lag i amerikansk fotball, men måtte slutte etter en kontrovers som blant annet besto i at han gjorde bønn obligatorisk for spillerne på trening.

Deretter satset «Coach Dave» på en karriere som internett-pastor med en egen livestream under navnet «Pass the Salt». Under en sending nylig advarte han mot masturbasjon:

– Du må bare si nei, selv om det er vanskelig. For hvis du er helt ærlig, så er masturbasjon homoseksualitet. Du har sex med en mann. Riktignok putter du bilder av en kvinne i fantasien din, men du har sex med en mann.

– Det er der vi havner hvis vi lar Djevelen invadere tankene våre.

Les også: Vil du ikke date en transseksuell? Da er du transfobisk

Han kritiserer de offentlige skolene, som han kaller «en kloakk av synd og degenerert oppførsel, enten ved påvirkning fra lærerne eller de andre elevene». Han anbefaler alle å ta barna ut av den offentlige skolen.

Jenter blir lesbiske av idrett

Daubenmire har tidligere sagt at kvinneidrett er lokkemat for å gjøre kvinner om til lesbiske, og har hyllet Donald Trump for å «redde USA fra Hillary Clintons lesbiske ånd». Han fikk også oppmerksomhet når han påsto at Obama var «skaphomse».

Pastoren innrømmer at orgasme gir en god følelse. Men det er ingen opphøyd godhet, det kan sammenlignes med å gå på do for å «tømme seg» etter å ha ventet for lenge. Det er deilig, og en god følelse. Men gleden er svært kortvarig.

Dave Daubenmire er gift og har tre barn. Under kan du se pastoren i aksjon. Hans sønn Zachary fikk i 2007 en betinget dom for besittelse av barnepornografi.Uttalelsene om masturbasjon og homoseksualitet kommer etter 41 min 40 sek.