Ozzy Osbourne. Foto: Kevin Winter/GettyAFP
Del saken

Nå har selv Ozzy blitt en eldre herre med en kort sølvgrå manke. De små runde brillene er også borte.

De legendariske vokalisten i rockebandet Black Sabbath Ozzy Osbourne har klart å bli 71 år gammel. Men nå ser det ut til at rockeimagen har blitt moden nok til utskifting. Det lange mørke håret og de små runde brillene er vekk.

Les også: Ozzy Osbourne utsetter turne grunnet sykdom

Det sies at han har forandret seg så mye at han ikke er til å kjenne igjen. Men ifølge The Sun ble kona Sharon gjenkjent.

En antar at årsaken til rockestjernens mye look er nok mer alvorlig enn bare et ønske om forandring. Ozzy har sjelden vist seg offentlige på flere år, han er alvorlig syk. Kona Sharon fortalte i et intervjue at han fase to av Parkinson.

– Det er så mange forskjellige typer Parkinson – det er ikke en dødsdom uansett hvor langt man strekker fantasien, men det påvirker visse nerver i kroppen. Og så er det sånn at du har en god dag, en god dag, og så en virkelig dårlig dag, sa hun på «Good Morning America».

Les også: Svekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné

Se og Hør skriver at Osbourne var innlagt på sykehus i februar i fjor, etter komplikasjoner som oppsto som følge av influensa. Selv fortalte 71-åringen at han fikk diagnosen da, etter lungebetennelse og et fall i hjemmet deres i Los Angeles. I 2018 måtte Ozzy avlyse flere konserter.

Men han sa til «Good Morning America» vil gjerne opp på scenen igjen.

– De fansen er lufta mi, om du skjønner. Jeg føler meg bedre. Jeg har innsett at jeg har Parkinson. Og jeg bare håper de holder ut og at de er der for meg når jeg trenger dem, sier Ozzy