Louis Tomlinson under Teen Choice Awards 2018. Foto av Chris Pizzello/Invision/AP)
Del saken

«One Direction»-stjernen Louis Tomlinson (27) mistet moren sin til kreft i 2016 og to år senere døde søsteren og moteinfluenseren Félicité Tomlinson etter en overdose, bare atten år gammel.

Nå snakker han ut for første gang om sorgen og veien videre.

– Alt det mørke jeg har gått gjennom, det høres kanskje teit ut å si, men det gir meg styrke ellers i livet mitt, fordi det er den mørkeste dritten jeg kommer til å måtte takle sier pop stjernen.

– Så det gjør at alt annet, ikke nødvendigvis føles enklere og mindre viktig, men i det store bildet ser du ting for hva de er.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Félicité Tomlinson (@felicitegrace)

 Les også: «Broken heart syndrome»: Du kan dø av hjertesorg

Fokuserer på det positive

– Jeg har vært på bunnen, og jeg føler at uansett hva karrieren min kommer til å kaste foran meg, kommer det ikke til å være så stort, emosjonelt eller tungt som det. På et rart vis har jeg snudd noe som er veldig mørkt til noe som styrker meg og gjør meg sterkere. Jeg vil ikke at folk skal synes synd på meg. Det er ikke det jeg føler om meg selv. På en måte gir det meg en drivkraft, konkluderer 27-åringen.

Også faren er rammet av kreft

Troy Austin er rammet av leverkreft. Men legger skylden på sin egen livsstil.

– Jeg kan ikke legge skylden på noe annet. Jeg har røykt opp mot 25 sigaretter om dagen og drukket seks til åtte bokser med øl hver dag. Kostholdet mitt har vært forferdelig. Jeg har spist kinesisk og indisk takeaway og masse potetgull, sa han ifølge Se og Hør.