Olaf Henning Thommessen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Del saken

Forretningsmannen Olaf Thommessen (53) hyllet sin ekskone, tidligere supermodell Vendela Kirsebom (52), etter at det ble kjent at sistnevnte har forlovet seg med Petter Pilgaard (39).

Til forskjell fra sin ekskone og den nye forloveden, figurerer Olaf Thommessen sjelden i pressen. I sommer snakket han om livet sitt med Dagbladet Magasin, og noen måneder etter fortalte han at han hadde fått seg kjæreste.

Thommessen dukket også i april i år opp på premierefesten for TV3s «Wisting», norgeshistoriens dyreste serie, sammen med Malin Sjoner (32). Hun jobber i selskapet Curamendo, og er gründer. Hun har siden hun gikk ut av BI laget programvare for servicesektoren.

Samlivsbrudd

Nå er dette forholdet imidlertid over. Thommessen har bekreftet overfor Se og Hør at de to har gått fra hverandre, uten at han ønsker å kommentere saken utover dette.

Thommessen har vært nestleder i Venstre, generalsekretær i Plan Norge og har vært medlem av Oslo bystyre. I tillegg er han altså kjent for ekteskapet han hadde med tidligere supermodell Vendela Kirsebom. De giftet seg i 1996, og bestemte seg for å skilles elleve år etter, i 2007. Paret har to barn sammen.