Ørjan Burøe og Marna Haugen Burøe. Foto: Thomas Andersen / TV 2
Del saken

Inntektene til blogger og influenser Marna Haugen og ektemann og komiker Ørjan Burøe gikk kraftig ned fra sju millioner i 2018 til litt over to millioner i 2019.

Inntektene til blogger og influenser Marna Haugen og ektemann og komiker Ørjan Burøe gikk kraftig ned fra 2018 til 2019. For to år siden var inntektene til familieselskapet Familyfun på like over sju millioner kroner, mens i fjor var de ned på 2,1 millioner kroner.

Haugen er kjent under navnet «Komikerfrue», og har i flere år blogget om hverdagslivet og det hun brenner for. Ektemannen har derimot jobbet som komiker i en årrekke, og har de siste årene reist rundt med egne show, skriver Nettavisen.

Som Xstra har skrevet om tidligere har Haugen også slitt med kreft.

– Den jævla livmoren, den har ikke gitt meg annet enn trøbbel i alle år. Hælvetes dritt og det verste er at jeg hadde rett i at det var noe galt, jeg hadde bare aldri sett for meg å faktisk få det bekreftet. Det er en syk følelse det, og ordene “jeg visste det” ble ikke akkurat sagt med fornøyelse, skrev hun på bloggen sin i juni 2019.

Les også: Komikerfrue har fått kreft for andre gang

Haugen har tidligere drevet nettbutikken Makeup Your Mind, som hadde et årsresultat på minus 191.425 kroner i 2019. I 2018 var årsresultatet minus 12.135 kroner. Så heller ikke fra dette selskapet har hun kunnet hente utbytte.

Ørjan Burøe ble i mai 2019 beskyldt for seksuell trakassering. VG måtte senere beklage til komikeren for at saken var skjevt fremstilt, og at Burøes versjon ikke ble tatt hensyn til.

Les også: VG må beklage igjen, denne gangen til Ørjan Burøe