Sead Kolasinac fra Bosnia spiller for Arsenal, en tøffing både på og utenfor banen. Foto: Paul Dennis/TGS Photo /Shutterstock
Del saken

I juli ble to Arsenal-spillere angrepet med kniv og forsøkt ranet i Hampstead, London. Nå viser en ny video en fryktløs fotballproff i aksjon.

Sead Kolasinac (26) er en bosnisk fotballspiller som tjener 350.000 pund i uka på å spille fotball for London-klubben Arsenal. To kriminelle på en scooter truer Kolasinac med kniver, men i stedet for å flykte går tøffingen til angrep.

Inne i bilen satt hans kollega og beste venn Mesut Özil og hans kone Amine, skriver Daily Mail.

De to bestevenner med koner i Kolasinacs bryllup. Foto: Instagram

Knivranerne fulgte deretter etter bilen gjennom London, og etterhvert valgte de to Premier League-stjernene å søke tilflukt i en gresk-tyrkisk restaurant. Derfra fikk de også tilkalt politiet.

De to ranerne ble etterhvert pågrepet av politiet. John Northover erklærte seg skyldig i ransforsøk, mens Ashley Smith sier han frykter for sitt liv etter å ha mistet et øye da han ble angrepet i fengselet nylig. Smith har forøvrig også innrømmet skyld i angrepet.

 

(Ashley Smith og Jordan Northover. Foto britisk politi)

Etter at Northover ble dømt 6. november skrøt politiinspektør Jim Corbett av Kolasinacs modige opptreden. Smith får dommen fredag 8. november.

Du kan se video av opptrinnet nedenfor: