Illustrasjonsbilde, Shutterstock
Del saken

Å beholde sin unge glød er noe de aller fleste kvinner ønsker. Nye trender dukker til stadighet opp.

Til tross for at ikke alle er bekvem med medispa løsninger, kan det se ut til at terskelen er noe lav for hva kvinner er villig til å gi et forsøk.

Ansiktsmasker bestående av sperm er det nye, skal vi tro kjendisenes hudpleier Chelsee Lewis. Med klienter som Gwyneth Paltrow og Stella McCartney på listen, går hun god for at det å smøre sperm i ansiktet er en god ide. 

Chelsee har sagt til MailOnline at sperm-masker er en av mange måter å øke oksygen og blodsirkulasjonen i huden, og vil gi den etterlengtede gløden umiddelbart.  

Reduserer rynker 
Sperm inneholder store mengder spermine, en antioksidant som bekjemper aldringstegn som blant annet rynker. Antioksidanten skal også bidra til å redusere akne, kviser, gi mykere hud og bedre hudkvalitet. 

Gullgruve 
Det er ikke første gang hudpleie med innhold av spermine har forsøkt å ta verden med storm. Allerede i 2007 satset en norsk kosmetikkbedrift på hudpleie med kunstig spermine som hovedingrediens. Kremen var da priset til 700,- kr krukken.

Det kan se ut til at menn går med en etterlengtet, foryngende gullgruve i buksa. Uavhengig av om trenden skulle fotfeste seg, finnes det andre alternativer for de som synes at dette blir i overkant sært.