Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay
Del saken

«Date-ercise» er et nytt fenomen som herjer i London om dagen. Treningsstudioet basert i London, Right Path Fitness startet med treningskonseptet «friend-ercise», der Londonere kan bli kjent med nye mennesker.

Nå har treningsstudioet utvidet konseptet til treningstimer spesielt egnet for spreke single på jakt etter kjærligheten.

– London er en fantastisk by, men det kan være utfordrende å møte nye mennesker, sier Keith McNiven, som er eieren av treningsstudioet til avisen Evening Standard.

Eieren McNiven tror treningstimer med en form for ekstra motivasjon er framtiden. Og lite er mer motiverende enn å benytte treningstimen til å kanskje finne en potensiell partner?

Timen på Right Path Fitness er organisert som en sirkeltrening med tolv menn og tolv kvinner, og inkluderer smoothie og snack etterpå, der det oppfordres til mingling med de man nettopp har svettet med.

Og selv skriver Right Path Fitness på nettsiden deres:

«I stedet for å sitte på bord med en fremmed og spørre om hva deres beste kvaliteter er, hvorfor ikke heller se hva vedkommende er lagd av? Er de typen som tar det hundre prosent alvorlig, eller tar de det litt roligere og med et smil? Hvordan man trener, sier mye om personligheten vår».

«Trening med mening» ser ut til å bli en stor trend for 2020, ifølge en rekke aviser og livsstils-nettsteder.