Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på rød løper under Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken

13. april var det premiere for tredje sesong av realityshowet «Vendela + Petter» på TV 2. 

Der følger vi paret Petter Pilgaard (40) og Vendela Kirsebom (53). Paret møttes i forbindelse med innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016. Samme året ble det kjent at de to hadde blitt et par.

I den nye sesongen skal seerne få følge paret gjennom et frieri, boligkrise, fallskjermhopping og jakten på den perfekte forlovelsesringen. Gode venner av paret deltar også.

– Vi er jo oss selv, og gjør mye rare greier. Det blir mye hygge med gamle venner, som Lothe og Randi (Leif Einar «Lothepus» Lothe og samboeren journ.anm.), og Jan Thomas. Også flytter vi endelig sammen i serien, sånn på ordentlig, sier Vendela til Dagbladet før premieren.

Kameraene følger paret rundt gjennom små og store opplevelser. Petter Pilgaard innrømmer at det kan bli litt vel privat noen ganger, men det går greit:

– Jeg syns egentlig det er litt rart at vi får dele, og at noen faktisk er interessert i at vi skal dele, vår hverdag med resten av Norges befolkning. Og at folk faktisk ser på. Vi lever jo 99 prosent vanlige liv, men kanskje ikke så A4.

Les også: Suksessparet som viser veg

PR-stunt

At Pilgaard og Kirsebom ble et par overrasket mange. Særlig stor oppmerksomhet fikk den relativt store aldersforskjellen mellom de to. Det har sirkulert mange rykter om at det hele var et PR-stunt, noe Vendela og Petter har benektet gjentatte ganger. De får fortsatt spørsmål om dette, noe Kirsebom synes er veldig rart.

– Det viktigste er jo at Vendela og jeg vet at vi er sammen og fokuserer på det, ellers ofrer ikke jeg så veldig mye tid og krefter til å overbevise andre, legger Petter til.

Forøvrig melder paret at isolasjonen i forbindelse med coronaviruset har gått greit, siden paret ikke har noen problemer med å være sammen døgnet rundt.

– Det som er så fantastisk hyggelig er at vi koser oss veldig sammen, hele tiden, alltid. Det er bare hyggelig å være sammen. Vi koser oss og lager masse mat og bare har det fint. Plutselig har dagen gått, sier Kirsebom.