Ann Marielle Lipinska innrømmer at hun har posert toppløs. I serien Paradise Hotel mistet hun bikinen på svømmetur. Skjermbilde Youtube.
Del saken

Ann Marielle Lipinska fra «Paradise Hotel» synes ikke det er tabu å vise frem kroppen sin i 2018.

Nylig delte Ann Marielle Lipinska (28) et innlegg på bloggen sin der hun forteller om valget om å være posere toppløs i kjendisbladene FHM og Playboy.

I blogginnlegget røper hun det var kjempegøy å være på settet hvor hun møtte mange hyggelige mennesker, og at hun i tillegg fikk godt betalt for jobben hun gjorde.

– Det er faktisk ganske morsomt å tenke på at man fikk godt betalt for å posere toppløs i slike blader tidligere, når mange velger å legge ut slike bilder på instagram for tiden uten å få en krone, skriver Lipinska som tidligere har innrømmet at hun har lagt seg under kniven ved flere anledninger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ann Lipinska (@ann.lipinska) on

28-åringen har i tillegg til å være modell vært med i TV-hiten «Paradise Hotel» to ganger. I disse dager er hun aktuell i realityserien «Charterfeber» på TV 3 hvor hun reiste til Gran Canaria med sin Paradise Hotel-venninne Aurora Gude.

 

Elsker sex

Lipinski legger ut mange bilder av sin kropp på Instagram med bilder der det står at hun elsker sex. I blogginnlegget skriver hun at hun støtter de som legger ut toppløse bilder og at hun selv har gjort dette gratis for å bygge opp et merkenavn.

– Det å vise frem kroppen sin burde ikke være et tabu i 2018. Dessuten vil sex alltid selge, og det er jo en lett måte å få oppmerksomhet på, noe som veldig mange ønsker, skriver hun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ann Lipinska (@ann.lipinska) on