Christina Lægreid. Skjermbilde Youtube.
Del saken

– Det begynte når jeg var 14-15 år gammel, sier norsk blogger om sin historie fra å være Jehovas vitne til å bli stripper.

Christina Lægreid har tidligere fortalt om problemene som medførte da hun brøt ut av Jehovas vitner for å leve et annet liv uten religion.

Bloggeren hevder at hun nå er lykkelig, men at det ikke alltid har vært slik.

Hun har alltid elsket å danse og sier i en ny Youtube-video at hun låste seg inne på et rom for å danse alene, siden hun ikke hadde så mange venner.

– Det begynte når jeg var 14-15 år gammel da jeg danset for meg selv. Etter hvert som jeg ble eldre oppdaget jeg nye ting i livet, som å gå ut å feste.

Lagræid sier at foreldrene ikke likte oppførselen.

– Jeg ble kastet ut av mitt eget hjem og måtte begynne å tenke nytt.

I Youtube-videoen forteller hun om hvorfor hun ble stripper etter at hun ble kastet ut hjemmefra.

– Jeg ønsket å jobbe med noe jeg elsket, og jeg ønsket å tjene raske penger. Mye penger. Siden jeg elsket å danse, og ville tjene raske penger, tenkte jeg at strippeklubb var plassen for meg, sier hun.

– Lærte meg alt om stripping

Lærgreid sier hun ikke visste noe om stripping og at hun måtte søke på Google. Da hun bestemte seg for å flytte inn med familiemedlemmer utenfor Oslo fikk hun muligheten til å begynne med stripping.

– Jeg ble invitert til et utrdrikkingslag med en stripper, og ble forelsket i hvordan hele opplegget var. Etter å ha vært vitne til strippingen flyttet jeg inn med henne og hun lærte meg alt, forteller hun.

Etter å ha utført stripping på flere utdrikkingslag og bursdagsfester, bestemte hun seg for å slutte da hun havnet i et forhold. Lægreid skulle bare gjøre et siste opptreden på en strippeklubb, men det ble ikke slutten likevel.

– Jeg tenkt at jeg måtte prøve en strippeklubb for en liten periode på to uker. Men to uker ble til tre uker, så ble det fire uker, og nå har jeg jobbet på strippeklubben seks, sju, kanskje åtte måneder. Jeg og mennene mine, sier hun.

Avslutningsvis forteller 22-åringen at hun er kjempelykkelig, og at alle kan gjøre det de har lyst til hvis de følger drømmene sine.