Administrerende direktør Nina Jensen i REV Ocean med sterk appell til nordmenn som skal på ferie. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken

I mai i fjor ble det kjent at Nina Jensens samboer, Nicolai Roan, skulle opereres for hjernekreft, skriver TV2.

I et nytt Facebook-innlegg skriver hun at svulsten vokser raskt:
«Nicolai er i ganske dårlig form, har ikke språk/problemer med å finne ord, dårlig syn og ingen motorikk på høyre side. Dessverre sitter svulsten slik til at den ikke kan opereres ut, så nå tester vi alle former for eksperimentell behandling inkludert immunterapi.»

Sterk appell
Samtidig tar Jensen, som er søster av FrPs leder Siv Jensen, et oppgjør med feriepresset:

«Til alle som nå drar på ferie eller snart drar på ferie: Nyt den, hverandre, de lange sommerkveldene, dagene da du faktisk kan gjøre hva som helst og bare la humla suse. Ikke bruk opp tiden på å krangle, ha urealistiske forventninger eller press på dere selv og familien på hva dere skal få til eller gjøre. Det å få være sammen og i god helse er en gave som ikke bør tas for gitt», skriver Jensen videre i innlegget som så langt har blitt likt av godt over 1000 mennesker.

Miljøforkjemperen avslutter med noen ferietips:

1. Ikke ha urealistiske forventninger om alt du skal gjøre og få til. Gled deg heller over alt du ikke trenger å gjøre og nyt livet.

2. Ikke kast bort tiden på å krangle om små, ubetydelige ting. Husk at ingen vet hvor lang tid vi har sammen, så bruk den tiden godt.

3. Logg av telefonen og logg på livet. Det er faktisk nå du lever», avslutter Jensen.