Nina Jensen er administrerende direktør i REV Ocean. Torsdag ble det klart at samboeren Nicolai Roan tapte kampen mot kreften. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken

Nina Jensens samboer Nicolai Roan døde tirsdag kveld etter å ha tapt kampen mot kreften.

Nina Jensen (43) er livslang miljøforkjemper og søsteren til finansminister og FrP-leder Siv Jensen.

For omtrent et år siden ble det kjent at Nicolai var rammet av hjernekreft, kun tre måneder etter at paret hadde fått barn. Roan var gjennom flere operasjoner, og i desember 2018 trodde paret at han var blitt frisk.

Men dessverre kom kreften tilbake, og tirsdag kveld døde Nicolai Roan, kun 39 år gammel.

I et rørende innlegg på Facebook skriver Nina Jensen:

– Jeg savner deg så inderlig; savner stemmen din; pusten din; lukten din; armene dine rundt meg; at du holder hodet mitt i hendene dine og sier at alt skal gå bra; at ingenting er umulig; de nydelige øynene dine som stirrer dypt inn i mine; å prate med deg; alle de gode rådene dine; at du alltid fikser alt; omsorgen din; at du alltid setter andre foran deg selv; at du alltid har vist at det umulige er mulig. Jeg savner ALT ved deg.

– Hele hjertet mitt er fylt av deg og med deg og det kommer aldri til å endre seg. Du fyller hver celle i kroppen min; hvert hulrom; hver tanke; hele sjela.

– Eik og jeg vil savne deg hvert sekund, hvert minutt, hver time og hvert år så lenge vi lever og du vil alltid være med oss.

Min elskede Nicolai – for evig og alltid❤️.

Nicolai Roan etterlater seg sin samboer Nina Jensen og sønnen Eik (16 mnd).

Xstra kondolerer.